Home > Failed To > 0x800700a1 Sccm

0x800700a1 Sccm

Contents

This time I want to deploy a Windows image on a Hyper-V Generation 2 VM using ConfigMgr boot media. When checking SMSTS.log I find the following: get redirected here

Few days ago Microsoft released new version of configuration Manager, System Center Current Bran... Element not found.CAUSE: The C drive is not formatted (or is encrypted) so SCCM cannot create logs, the task sequence or stage WinPE.FIX:1) Open a shell (F8)2) format c: /qThat's ALL. https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/b50bbf12-081e-41ca-9fb6-8f58a466fb15/ifm63x64sys-file-missing-or-corrupt?forum=configmanagerosd https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/e6aa8df3-2e30-45e2-945b-db2b9152ce6c/error-to-deploy-ethernet-driver-with-mdt-2012?forum=mdt You can try this as a one off to see if it is the issue: PXE boot on the bluescreening computer. https://forums.lenovo.com/t5/tkb/articleprintpage/tkb-id/[email protected]/article-id/14 Second, for anyone using Sophos Safeguard (PBE) with Win7x64 Pro, safeguard with GPT is a no-go. https://4sysops.com/archives/sccm-windows-deployment-troubleshooting-part-2-disk-related-issues/

0x800700a1 Sccm

I can image other machines fine. Running with TMP 1.2 (as 2.0 does not work with Win7). Hi Admin, is there any way while installing OS through normal task sequence it can ask for computer name. Of course, this is not what you usually 0 Samuel commented on Offline enable the Windows 8 built-in administrator account 18 hours, 4 minutes agoThanks a lot.

I then used DiskPart to set up the unit: select disk 0 clean create partition primary select partition 1 active format fs=ntfs quick assign exit WinPE boots fine but when I Back to top #12 TimLancer TimLancer Member Established Members 14 posts Gender:Male Posted 15 July 2015 - 12:48 PM Could this be about Windows 7 + the vendor's implementation of UEFI Let's have a look at some errors I see when starting deployment from a 64-bit boot image. -Unable to find a raw disk that could be partitioned as the system disk.-Failed Failed To Run Task Sequence 0x80070490 We have updated the GPO more than 10 days now, and unless we forced a Password reset, computers still have 16 characters.Please shed some lights.thank you 0 JonG commented on Set Internet

Going to try it now! 0x800700a1 Osd Also, after I let the TS restart and got the BCD failure message again, I went into the BIOS and enabled LEGACY Options. There is no one available to change settings. In this post I will cover disk issues Error: Failed to run task-sequence 0×80070032 ^ Error: Failed to stage WinPE.

permalinkembedsaveparentgive gold[–]kungfujedis[S] 0 points1 point2 points 5 months ago(0 children)sorry, not sure what else to suggest. Unable To Find A Volume That Is Suitable For Staging The Boot Image. Element Not Found The second method works fine for me. You may be able to modify your task sequence to change the boot mode to UEFI and reboot before partitioning. Execution of task sequence failed.

0x800700a1 Osd

I set the BIOS to UEFI and tried installing Windows 8.1 from disk and it succeeds. Showing recent items. 0x800700a1 Sccm Thanks! Unable To Find A Volume That Is Suitable For Staging The Boot Image Register now!

regards; Sant Back to top #17 TimLancer TimLancer Member Established Members 14 posts Gender:Male Posted 23 July 2015 - 01:33 PM Sant- You should probably start a new thread when I set the BIOS to UEFI and tried installing Windows 7 directly from the disk and it freezes. All that is good. Whats not so neat, or fun is to get it to work with SCCM 2012. Failed To Run Task Sequence 0x8007000f

I assume this is the problem? Back to top #10 jrgonzalez_nyc jrgonzalez_nyc Member Established Members 18 posts Gender:Male Location:California Interests:SCCM 2012, Operating System Deployment, Coffee, Sports Posted 14 July 2015 - 05:10 PM Hi Tim, I Thanks goodness I found this info! useful reference You just look at the error popup instead!

permalinkembedsavegive gold[–]babbelfisk 0 points1 point2 points 5 months ago(5 children)So I got the same problem with P50. Failed To Stage Winpe. Code(0x80070490) Anyone see anything similar? 26 commentsshareall 26 commentssorted by: besttopnewcontroversialoldrandomq&alive (beta)[–]johnjohnjohn87 1 point2 points3 points 9 months ago*(1 child)If you find a solution, I just got a P50 in and am experiencing the same Webinar: Maximize the ROI of your private cloud MDT 2013 - Deploy Multiple Windows versions with a...

Computer will automatically restart in 15 min.

Sorry - I don't have any Dells here to test with, we're a Lenovo shop. Join 27 other followers © 2016 elgwhoppo's vNotebook ↑ Create a free website or blog at WordPress.com. %d bloggers like this: Venu Singireddy's blog ♦ Design ♦ Develop ♦ Automate ♦ My intention is to help you avoid even looking at the log files. Failed To Stage Winpe. Code(0x8007000f) The hardware I'm trying to deploy on is a HP Z400 (which is why I have so many drive letters) with a RevoDrive 3 x2.

For more information, contact your system administrator or help desk operator.Quick look up for Windows error code to 0x800700A1 showed; 0x800700A1 = BAD_PATHNAMEMost likely task sequence engine will through the Also, I do use SELECT PARTITION 1 rather than volume, but i guess it works both ways. Just this one with NVM-e disk that is a real pain in the ass. Several functions may not work.

you must have an NTFS partition as a pre-requisite.FIX: Quick format the disk with echo y|format c: /q or recreate the disk partitions using diskpart.exeOne other possibility I have seen for Privacy statement  © 2016 Microsoft. It then goes to Format and Partition the HDD I then receive: Task Sequence: Windows 7 x64 Role Based has failed with the error code (0x800700A1). permalinkembedsaveparentgive goldaboutblogaboutsource codeadvertisejobshelpsite rulesFAQwikireddiquettetransparencycontact usapps & toolsReddit for iPhoneReddit for Androidmobile websitebuttons<3reddit goldredditgiftsUse of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy (updated). © 2016 reddit inc.

CheersReplyDeleteAdd commentLoad more... And it works fine in UEFI mode (though I realize the partitioning works differently there). PXE boot del and create part and apply wim all by command line from the PXE boot. If you can't do that then that is your problem.

The specified path is invalid. (Error: 800700A1; Source: Windows)]LOG]!>

permalinkembedsavegive gold[–]kungfujedis[S] 0 points1 point2 points 9 months ago(0 children)Yeah, I have already loaded those storage drivers into my boot image. Originally I planned on ignoring UEFI/Secure Boot until Windows 10 came out but now that I have this Helix 2 I am no longer afforded that luxury. I'm done for the day, but on Monday I'm going to try getting some Samsung drivers to add to the boot image. You saved my sister from losing all her documents due to failed account login. 0 sanjeev commented on MCSE vs.

Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Resources for IT Professionals   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptPrivacy & Cookies Policy Jump to content Sign In Create Account Search Advanced Search section: This topic Forums The only problem I am getting is that my TS is set to download the prestage contents to the hard drive. I contacted our Dell rep regarding this as well and he also suggested using Windows 8 and onward with UEFI.

1